Första tentan

Igår var det min grupps tur att hålla seminarium och efter det blev det plugg med klassisar inför första tentan för terminen som äger rum på torsdag! Även denna dag bestod av tentaplugg och imorgon blir det ännu mer.

Det sköna med tenta är att när man är färdig vet man inte om man klarat den eller inte – så man kan alltid fira att den är över!  När man pluggar inför en tenta kan man unna sig godsaker som motivation och när den är över kan man belöna sig med mer godsaker för att man genomled den. Därav också fenomenet tentaöl. När man sen får tillbaka tentan kan man köpa sig något gott igen för att antingen fira eller tröstäta. Summa summarum – det finns alltid möjlighet att unna sig något gott i tentatider! Det tycker jag är fantastiskt.

Chocholat är en fin film som får en att bli väldigt sugen på choklad och stundtals lite äcklad också (ni som sett den vet nog vad jag menar!).

/Gottegrisen

Annonser

One thought on “Första tentan

  1. AHidwne, älskar din syn på tentor! Jag har precis börjat på universitet och känner att konsumtionen av godis ökat och du förklarar perfekt varför. Ett vinnarkoncept it is! Tentatider forever

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s